Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Резерв працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України

2
116

Метою створення резерву є забезпечення районних, обласних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів, інших державних органів, які утворені або відновили роботу на деокупованих територіях України, персоналом для практичного виконання завдань і функцій держави на цих територіях.

Резерв формується з осіб, які виявили бажання працювати в державних органах на деокупованих територіях на посадах державної служби.

Для автоматизації та цифровізації резерву функціонує інформаційно-комунікаційна система, що містить відомості про осіб, зарахованих до резерву. Технічним адміністратором системи є НАДС. 

Чому важлива робота в державних органах на деокупованих територіях?

Державна служба — це робота на благо суспільства та задля добробуту кожного громадянина. А працювати в державних органах на деокупованих територіях — це шанс маленькими кроками творити великі зміни у своїй країні та наближати її перемогу. Це можливість зробити свій внесок у відновлення життя та благополуччя на деокупованих територіях. 

Службовці, які працюють в державних органах на деокупованих територіях, мають змогу своєю щоденною роботою будувати нове майбутнє для всієї країни. Адже це робота з високим рівень особистої участі і відповідальності за прийняття рішень, що впливають на життя людей.

Якщо Ви: розумієте важливість відновлення деокупованих територій, маєте необхідну кваліфікацію чи хочете спробувати свої сили на державній службі та усвідомлюєте рівень відповідальності цієї роботи — не зволікайте, долучайтеся до резерву.

 

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ! Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 7 травня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканц...
У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітаціюЧитати далі

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї змож...

  Громадська організація "Лабораторія військово-політичних досліджень та реконструкції" у партнерстві з фондом "Відкрита Литва&...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 18 квітня 2024 року відбудеться "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області матиму...