Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Звернення голови Мелітопольської районної державної адміністрації Ігоря Судакова

6
731

Шановні мешканці Мелітопольського району!

Сьогодні Рада національної безпеки та оборони, для забезпечення захисту та охорони держави, ухвалила рішення щодо впровадження надзвичайного стану по всій Україні, окрім Донецької та Луганської областей, оскільки там з 2014 року діє окремий правовий режим.

Дорогі земляки, надзвичайний стан це не воєнний стан. Заходи, що можливо будуть впроваджені у кожній області за режиму надзвичайного стану визначаються оперативним штабом, який створений при обласній державній адміністрації виходячи з реального стану справ на території.

Наразі, Мелітопольський район живе та працює у штатному режимі. Ми тримаємо руку на пульсі, тісно співпрацюємо з усіма гілками влади, знаходимося на постійному зв’язку з керівництвом області, з нашими силовими структурами та територіальною обороною. Ми оперативно отримуємо інформацію щодо стану справ на наших територіях.

Для спокою наших мешканців усі силові структури району працюють у посиленому режимі.

Також, від сьогодні, для забезпечення захисту та цілісності держави розпочато призов резервістів першої черги. Ні про яку загальну мобілізацію не йде мова. Резервісти першої черги це військовослужбовці, які мають досвід бойових дій і які можуть значно укріпити лави військових та територіальної оборони.

Всі об’єкти критичної, соціальної інфраструктури продовжують працювати без будь-яких змін.

Медичні заклади в звичайному режимі приймають пацієнтів. На території району продовжують працювати 43 пункти вакцинації та 2 центри масової вакцинації, виїжджають мобільні бригади до віддалених населених пунктів.

Також у зв’язку з стабілізацією епідемічної ситуації на території 15 громад учні повернулися з дистанційної форми навчання до класів.

Аграрії району готуються до весняно-польових робіт.

Приводів для паніки не має. У разі виникнення непередбачуваних ситуацій наші мешканці будуть негайно проінформовані.

Будь ласка, довіряйте тільки провіреним каналам інформації та бережіть себе! Дякую!

Також за темою

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітаціюЧитати далі

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї змож...

  Громадська організація "Лабораторія військово-політичних досліджень та реконструкції" у партнерстві з фондом "Відкрита Литва&...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 18 квітня 2024 року відбудеться "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області матиму...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 11 квітня 2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області ...