Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Відбулась нарада з головами територіальних громад району

3
215

Голова районної державної адміністрації Ігор Судаков провів чергову нараду з головами територіальних громад району. Вже традиційно були обговорені нагальні теми, окреслені проблемні питання територій та обговорені можливі шляхи їх вирішення.

Основні питання, які порушували в ході сьогоднішньої зустрічі, стосувалися призову громадян на строкову військову службу та організацію медичного огляду військовозобов’язаних, роботу мобільних бригад з проведення щеплення від COVID-19, забезпечення виплат заробітної плати медичним працівникам з 1 січня 2022 року.

В свою чергу начальник Мелітопольського відділу податків і зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Запорізькій області Олександр Зюзін поінформував присутніх про особливості декларування доходів громадян за 2021 рік.

Наостанок були розглянуті питання впровадження змін у системі харчування закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

За підсумками наради прийняті рішення та надані окремі доручення.

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ! Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 7 травня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканц...
У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітаціюЧитати далі

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї змож...

  Громадська організація "Лабораторія військово-політичних досліджень та реконструкції" у партнерстві з фондом "Відкрита Литва&...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 18 квітня 2024 року відбудеться "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області матиму...