Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Призначені соціальні виплати мешканцям району

2
207

В управлінні соціального захисту населення з використанням електронних засобів комунікацій відбулось чергове засідання районної комісії з питань призначення соціальних виплат жителям Мелітопольського району.

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) та контролю за проведенням соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуті питання призначення соціальних виплат 8 заявникам, що мають такий статус.

Відповідно до Порядку надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, затвердженого постановою КМУ від 01.10.2014 № 505, комісією прийнято рішення про призначення такої допомоги 6 внутрішньо переміщеним особам.

Відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, комісія прийняла рішення про призначення житлової субсидії двом заявникам з числа внутрішньо переміщених осіб.

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ! Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 7 травня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканц...
У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітаціюЧитати далі

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї змож...

  Громадська організація "Лабораторія військово-політичних досліджень та реконструкції" у партнерстві з фондом "Відкрита Литва&...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 18 квітня 2024 року відбудеться "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області матиму...