Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Попередження про погіршення погодних умов

12
367

Сьогодні спостерігаються значні опади у вигляді снігу та мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

За повідомленнями синоптиків, у Запорізькій області також очікується подальше ускладнення погодних умов, а саме: значний сніг, посилення вітру до 15-20 м/с, хуртовини та снігові замети.

Це може спричинити порушення руху транспорту та відключення енергозабезпечення населених пунктів.

Як повідомляє Запорізький автодор, для забезпечення проїзду на дорогах державного значення цілодобово працює і чергує спецтехніка.

Минулої доби на дорогах державного значення Запорізької області працювало 66 од. дорожньої техніки та понад 80 дорожніх робітників. Техніка працює і зараз на всій території області.

Водіїв і просять не виїжджати без необхідності на далекі відстані, а при плануванні маршрутів враховувати погодні умови.

Якщо під час поїздки відбудеться різке погіршення погоди – водіям рекомендують скористатися місцями відстою чи об’єктами дорожнього сервісу на автошляхах Запорізької області.

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

  У середу, 5 червня 2024 року з 15.00  до 16.00 відбудеться телефонна "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої ...
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ ДОБОРУ НА ЗАЙНЯТТЯ ПОСАДИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИЧитати далі

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ ДОБОРУ НА ЗАЙНЯТТЯ ПОСАДИ ДЕРЖАВНО...

  Мелітопольська  районна державна адміністрація Запорізької області повідомляє про добір на вакантну  посаду державної служби  ...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

  УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ. У четвер, 16 травня 2024 року з 11:00 до 12.00 відбудеться телефонна "гаряча лінія" спілкування із громадян...