Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

На Мелітопольщині вітали кращих спортсменів і тренерів за підсумками 2021 року

2
227

Вже стало гарною традицією, напередодні новорічних свят підводити підсумки спортивного року. І кожного разу, можна констатувати, що нам є чим пишатись, адже наші спортсмени неодноразово доводили на міжнародних та всеукраїнських змаганнях свою силу, міць, витримку та характер, завойовуючи призові місця.

Сьогодні в палаці культури «Залізничників» м. Мелітополь зібралися кращі з кращих – люди, які своєю роботою, життєвою позицією є прикладом для наслідування не тільки підростаючого покоління, а й дорослого населення, адже спорт – це не про вік, спорт – це про спосіб життя.

Голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков взяв участь у церемонії нагородження кращих спортсменів Мелітопольщини. Він подякував людям, які присвятили своє життя спорту та наполегливою працею прославляють наш район та Україну.

«Ми, у свою чергу, як державна влада будемо сприяти та допомагати розвивати спортивну інфраструктуру. Робота у цьому напрямку вже активно проводиться. 2021 рік став проривом у будівництві та реконструкції спортивної інфраструктури району та попереду нас чекає ще більше! Завдяки програмам Президента України Володимира Зеленського та підтримці голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Старуха у наступному році планується реалізація багатьох спортивних об’єктів на території усього об’єднаного Мелітопольського району. Це і багатофункціональні майданчики, і новітній урбан парк, і повна реконструкція стадіону та будівництво нового спортивного комплексу. Саме ваші перемоги надихають всіх нас робити ще більше та розвивати спортивну інфраструктуру району.

Шановні спортсмени, напередодні Нового року хочу подякувати вам за вашу таку важку роботу та побажати міцного здоров’я, сил, наснаги, незгасаючої жаги до перемог та нових яскравих здобутків!», – зазначив голова району.

Після теплих слів вітання переможцям та призерам чемпіонатів України, Європи та світу були вручені нагороди.

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

  УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ. У четвер, 16 травня 2024 року з 11:00 до 12.00 відбудеться телефонна "гаряча лінія" спілкування із громадян...
Увага! Графік проведення "гарячих" телефонних ліній!Читати далі

Увага! Графік проведення "гарячих" телефонних ліні...

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній з керівництвом Запорізької обласної державної адміністрації у травні  2024 року&...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ! Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 7 травня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканц...