Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Колектив Пенсійного фонду України відзначає професійне свято

2
161

Фахівці Мелітопольського відділу обслуговування громадян № 14 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області сьогодні приймали вітання з нагоди 31 річниці від дня заснування.

Голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков та перший заступник міського голови Ірина Рудакова побажали працівникам установи наснаги, сил та нових здобутків.

«Ви, разом з нашою державою, пройшли свій шлях становлення, пережили багато реформувань та змін – і ось сьогодні пенсійний фонд – велика потужна система, яка піклується про наше майбутнє.

У цей святковий день та напередодні новорічних свят я хочу побажати вам великих мрій та їх реалізації. Хай збуваються всі ваші бажання! Кар’єрного зросту, натхнення, міцного здоров’я та миру! Нехай у вашому житті завжди буде місце новорічному диву та казці!», – зазначив Ігор Ігорович.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у забезпечення діяльності системи Пенсійного фонду України та з нагоди відзначення 31-ї річниці створення Пенсійного фонду України працівникам закладу були вручені нагороди.

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

  УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ. У четвер, 16 травня 2024 року з 11:00 до 12.00 відбудеться телефонна "гаряча лінія" спілкування із громадян...
Увага! Графік проведення "гарячих" телефонних ліній!Читати далі

Увага! Графік проведення "гарячих" телефонних ліні...

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній з керівництвом Запорізької обласної державної адміністрації у травні  2024 року&...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ! Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 7 травня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканц...