Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Робоча група з моніторингу дотримання карантинних обмежень здійснила низку повторних перевірок

1
153

В Мелітопольському районі робочі групи продовжують здійснювати карантинні перевірки. Інспектори стежать за тим, як дотримуються карантинних обмежень у громадських місцях та транспорті. Звертають увагу на те, чи були усунені зауваження, що виявили минулого разу (якщо перевірка проводиться вдруге), наявність чи відсутність журналу температурного скринінгу працівників та інформації про вміст антисептиків. Також фахівці перевіряють наявність необхідних засобів захисту у приміщеннях, розмежування площі відповідно до діючих вимог, заповненість торгових залів, наявність дезінфікуючих засобів тощо.

Сьогодні за результатами обстежень грубих порушень вимог обмежувальних протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання виявлено не було. Крім того, проводилась роз’яснювальна робота щодо дотримання карантинних вимог в «червоній» зоні.

Також моніторинговими групами проводилася перевірка громадського транспорту, аби пасажири та водій перебували у масках та у всіх були COVID-сертифікати. Інспектори просять не забувати одягати маску в громадських місцях, користуватися антисептиками та дотримуватись всіх протиепідемічних правил. Робота в даному напрямку продовжується і надалі.

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 18 квітня 2024 року відбудеться "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області матиму...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 11 квітня 2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області ...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 27 березня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої ...