Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Призначено соціальні виплати внутрішньо переміщеним особам

1
153

В управлінні соціального захисту населення Мелітопольської районної державної адміністрації з використанням електронних засобів комунікацій відбулось чергове засідання районної комісії з питань призначення соціальних виплат жителям Мелітопольського району.

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) та контролю за проведенням соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуті питання призначення соціальних виплат 14 заявникам, що мають такий статус.

Відповідно до Порядку надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, комісією прийнято рішення про призначення такої допомоги 12 внутрішньо переміщеним особам. Також комісія прийняла рішення про призначення матеріальної допомоги військовослужбовцю, звільненому з військової строкової служби та одній заявниці призначені державні соціальні допомоги на дітей одиноким матерям, малозабезпеченим сім’ям та на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях.

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 18 квітня 2024 року відбудеться "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області матиму...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 11 квітня 2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області ...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 27 березня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої ...