Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Виступ голови Мелітопольської районної державної адміністрації Ігоря Судакова з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

1
318

14 грудня – дата, яка відмічена в календарях українців, як свято, адже саме цього дня завершилось будівництво саркофагу над Чорнобильською АЕС.

Саме цього дня ліквідатори катастрофи, ціною власного здоров’я подарували не тільки нашій державі, а й усьому світові, безпечне майбутнє.

Ми з сумом згадуємо тих, хто зупиняючи атомного ворога, втратив найцінніше – своє життя. Їх подвиг навіки записано в історію не тільки нашої країни, а й усієї планети.

Пам’ять про події, що сталися 35 років тому до сих пір викликає біль та страх та також спонукає нас жити та працювати так, щоб подібна катастрофа більше ніколи не повторилася.

Шановні ліквідатори! Від імені органів державної влади, я хочу подякувати Вам за життя мільйонів людей, котрих захистила ваша мужність, відвага, професійність та хоробрість. Ви стали міцною стіною на дорозі радіації, і як справжні герої вибороли наше безпечне сьогодення.

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 18 квітня 2024 року відбудеться "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області матиму...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 11 квітня 2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області ...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 27 березня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої ...