Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Коментар голови Мелітопольської районної державної адміністрації Ігоря Судакова

11
276

На минулому тижні, відповідно до офіційних даних Державної установи “Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України” у Мелітопольському районі, включно з містом Мелітополь, офіційно зареєстровано 421 особа, що захворіла на Covid-19, зафіксовано 21 летальний випадок.

 З початку вакцинальної кампанії у нашому районі першою дозою вакцини щеплено 36% населення, повний курс щеплень пройшло 32% дорослого населення району.

Шановні земляки! На сьогодні ми з вами, нарешті, бачимо позитивну динаміку захворювання на Covid-19, але також критично знизились темпи вакцинації. Чергову хвилю ми пережили, але, на жаль, з великими втратами. Зараз ми не маємо права ослаблювати нашу оборону, а навпаки, повинні направити всі сили на побудову великого міцного бар’єру проти даного вірусу, адже той новий штам, який почав ширитись світом, набагато небезпечніше та жорстокіше.

Попереду новорічні свята – час веселощів та див. Але також це час зустрічей, масових святкувань, натовпів та черг. Ми вітаємо один одного, ходимо в гості, обіймаємо та святкуємо разом. І для того, щоб все це було реально, щоб обійми не стали загрозою, а святкування не перенеслися до лікарень, саме зараз нам потрібно вакцинуватись.

На сьогодні у пунктах вакцинації наявні такі види вакцини, як Coronovak, AstraZeneka, Phizer та Moderna. Ви з легкістю можете записатись до будь-якого пункту вакцинації нашого району та пройти курс щеплень.

Давайте відсвяткуємо ці свята в безпеці, подаруйте рідним здоровий новий рік, і для того, щоб ми всі зустрічали його вдома, а не в лікарні, бережіть себе та вакцинуйтесь!

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

  У середу, 5 червня 2024 року з 15.00  до 16.00 відбудеться телефонна "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої ...
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ ДОБОРУ НА ЗАЙНЯТТЯ ПОСАДИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИЧитати далі

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ ДОБОРУ НА ЗАЙНЯТТЯ ПОСАДИ ДЕРЖАВНО...

  Мелітопольська  районна державна адміністрація Запорізької області повідомляє про добір на вакантну  посаду державної служби  ...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

  УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ. У четвер, 16 травня 2024 року з 11:00 до 12.00 відбудеться телефонна "гаряча лінія" спілкування із громадян...