Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

До відома зацікавлених осіб

2
164

Мережа Глобального договору в Україні, яка є офіційним представником глобальної мережі UN Global Compact – ініціативи ООН поєднує ООН та компанії по всьому світу, виступає транслятором Цілей Сталого Розвитку.

Мережа Глобального договору в Україні реалізує Освітній проєкт «IT nation 2.0» для жителів Донецької і Луганської областей (підконтрольних Україні територій), а також регіону Приазов'я (Бердянський, Мелітопольський і Пологівський райони Запорізької області) за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Мета проєкту – надати безоплатну ІТ-освіту онлайн жителям регіону віком від 15 років. Проєкт передбачає навчання за одним з 4 напрямків (Frontend Base, Frontend Advanced, QA Manual, QA Automation) на онлайн-платформі. Також на учасників очікують: вебінари, менторська підтримка, онлайн-хакатон. В кінці навчання відбудеться фінальний онлайн-кемп з ярмарком вакансій, де можна буде познайомитися з провідними IT-компаніями України.

Сторінка проєкту: https://globalcompact.org.ua/projects/it-nation-2-0/.

Менеджер проєкту IT nation 2.0 Кавтиш Оксана [email protected]

Буклет IT nation 2.0

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ! Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 7 травня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканц...
У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітаціюЧитати далі

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї змож...

  Громадська організація "Лабораторія військово-політичних досліджень та реконструкції" у партнерстві з фондом "Відкрита Литва&...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 18 квітня 2024 року відбудеться "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області матиму...