Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Проведено просвітницький захід для працівників Мелітопольської райдержадміністрації

2
165

Сьогодні в Мелітопольській районній державній адміністрації радник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Олена Корніцька спільно з головним спеціалістом Відділу регіонального представництва в східних областях Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Катериною Сапою провели просвітницький захід «Особливості забезпечення права на інформацію та звернення».

На заході були обговорені питання застосування законодавства України в сферах звернення громадян та доступу до публічної інформації», а також роз’яснені аспекти стосовно конституційних прав громадян на звернення та отримання інформації.

Катерина Сапа наголосила на особливостях публічної інформації, видах звернень та запитів, строках їх розгляду, підстав для відмови, порядку оскарження прийнятого рішення та відповідальності.

У форматі відкритого діалогу працівники райдержадміністрації мали змогу поставити запитання та отримати відповіді на них.

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ! Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 7 травня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканц...
У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітаціюЧитати далі

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї змож...

  Громадська організація "Лабораторія військово-політичних досліджень та реконструкції" у партнерстві з фондом "Відкрита Литва&...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 18 квітня 2024 року відбудеться "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області матиму...