Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Військовослужбовців Мелітопольського району привітали з Днем Збройних Сил України

2
167

Традиційно 6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Сьогодні голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков разом із Мелітопольським міським головою Іваном Федоровим привітали військовослужбовців військових частин А 3840 та А 2708 з професійним святом.

В ході спільного вишукування з вітальним словом до наших захисників звернувся Ігор Ігорович: «Збройні сили України – міць і сила держави, наша броня, захист та впевненість у мирному майбутньому.

Ви обрали своїм обов’язком найважливіше, що може бути у країні – захист її громадян, кордонів та незалежності. І вже, котрий рік поспіль, ви, своєю мужністю, хоробрістю та самовідданістю, доводите усій світовій спільноті, що українська армія – могутня, сильна та вірна своїй державі та своїм громадянам.

Ми, разом з усіма мешканцями великого Мелітопольського краю, висловлюємо слова вдячності вам, нашим захисникам та захисницям, усім хто працює у Збройних Силах України, нашим ветеранам. Бажаємо вам міцного здоров’я, сил, наснаги, спокою та миру. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!».

За військову професійну майстерність, сумлінне виконання визначених завдань, самовіддану працю, спрямовану на зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки держави та з нагоди Дня Збройних Сил України кращим військовослужбовцям були вручені нагороди.

По закінченню заходу представники влади та військової частини поклали квіти до меморіальної стели екіпажу Іл-76 та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ! Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 7 травня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканц...
У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітаціюЧитати далі

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї змож...

  Громадська організація "Лабораторія військово-політичних досліджень та реконструкції" у партнерстві з фондом "Відкрита Литва&...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 18 квітня 2024 року відбудеться "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області матиму...