Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

В Мелітополі підписано меморандум з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ)

1
227

Сьогодні відбулась знакова подія як для м. Мелітополь, так і для всього об’єднаного Мелітопольського району - підписано меморандум з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).

Мелітополь став одним із дев’яти пілотних міст України у якому буде впроваджений проєкт EU4Business “Конкурентноспроможність та інтернаціоналізація МСП».

Участь у заході взяв голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков, який зазначив, що Мелітопольський район унікальний і ми маємо багато можливостей для розвитку, головне - правильно ці можливості використати. У нашому регіоні досить потужно представлене садівництво та плодоовочівництво і тепер нам потрібно приділити увагу переробній галузі та розвитку логістичної мережі, яка могла б з’єднати наші підприємства з потенційними міжнародними партнерами. Це дозволить створити нові робочі місця, принести нові можливості для територій та вивести наш місцевий продукт на міжнародний рівень.

Наостанок своєї доповіді Ігор Ігорович подякував міжнародним партнерам за виявлену довіру, і зауважив, що в свою чергу підтримуватиме та сприятиие поглибленню такою співпраці.

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 18 квітня 2024 року відбудеться "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області матиму...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 11 квітня 2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області ...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 27 березня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої ...