Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Сьогодні вшановували воїнів-інтернаціоналістів

1
252

Щороку, 15 лютого, наша країна відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав, весь український народ віддає шану людям, яким судилось пройти криваві події в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках нашої планети.

Сьогодні голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков взяв участь у тематичних заходах, які проходили  в м. Мелітополь. Разом із керівництвом районної влади, міськвиконкому та представниками громадськості Ігор Ігорович поклав квіти до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам та хвилиною мовчання вшанував пам'ять загиблих воїнів, які виконували всій інтернаціональний обов’язок в Афганістані, В’єтнамі, Чилі, Єгипті, Іспанії, Ефіопії та інших країнах світу.

«Сьогодні ми шануємо пам’ять тих, хто воював на території інших держав та відзначаємо 33-ю річницю з Дня закінчення виводу військ з Республіки Афганістан. Вже за традицією ми зібралися тут, щоб віддати шану нашим воїнам-інтернаціоналістам, щоб згадати тих, хто не повернувся на рідну землю, тих, кого забрала війна. Пам'ять про їх подвиги навіки залишиться в нашій сучасній історії.

І сьогодні в нашій державі ведеться повномасштабна гібридна війна, на наших кордонах не спокійно, проте, ми розуміємо, що відбувається та тримаємо руку на пульсі. Разом з тим, у нас найпотужніша за всі роки незалежності армія. Наша з вами основна задача – підтримувати надійний тил для наших воїнів, не піддаватися на будь-які інформаційні провокації та зберігати спокій.

Шановні воїни-інтернаціоналісти, ще раз хочу подякувати вам за вашу службу, побажати міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба над нашою Україною!», – зазначив голова райдержадміністрації у своїй промові.

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 18 квітня 2024 року відбудеться "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області матиму...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 11 квітня 2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області ...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 27 березня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої ...