Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

Вітання голови Мелітопольської районної державної адміністрації Ігоря Судакова з Днем Соборності України

1
171

Шановні жителі Мелітопольського краю!

Сьогодні наша держава відзначає День Соборності України. Це свято має велике історичне та політичне значення. Саме 22 січня 1919 року відбулась подія, яка докорінно змінила життя українського народу – було проголошено Акт злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в єдину нероздільну Українську державу.

Здійснилась заповітна мрія патріотів нашої Батьківщини – возз’єднання єдиної України. У цей урочистий день ми вкотре усвідомлюємо, що є нащадками великої могутньої соборної держави.

Ми згадуємо синів і дочок України, які раніше відстоювали її єдність і неподільність та й зараз, не шкодуючи власного життя, боронять рідні  кордони.

У нашій ДНК, у крові наших дітей та всіх майбутніх поколінь генетично закладена єдність України та її народу! Тож, бажаю всім нам непохитної віри у світле майбутнє рідного краю та всієї держави! Зичу міцного здоров’я, добробуту, миру і злагоди кожній родині та нашій рідній Батьківщині.

Єднаймось, бо в єдності – наша сила! Зі святом!

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 18 квітня 2024 року відбудеться "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області матиму...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Шановні громадяни! 11 квітня 2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці області ...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 27 березня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої ...