Людям із порушенням зору
Стандартна версія

Мелітопольська районна державна адміністрація
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

У Мелітополі «подія року» – відкриття льодової арени

0
231

Сьогодні в місті Мелітополь відбулось відкриття першої у Запорізькій області льодової арени. На урочисте відкриття прибули гості з Києва, Запоріжжя та інших міст України: державний секретар Міністерства молоді та спорту України Олексій Перевезенцев, президент Федерації хокею України Георгій Зубко, голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух, голова Запорізької обласної ради Олена Жук, а також депутати різних рівнів, представники органів місцевого самоврядування, партнери Мелітополя з міжнародних та європейських організацій та багато інших. Участь у церемонії відкриття спортивного комплексу взяв голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков.

Даний проєкт було втілено у життя завдяки програмі Президента України «Велике будівництво». Усього за 8 місяців побудовано новий спортивний комплекс із льодовою ареною загальною площею понад 3,5 тис. кв. м. Цей об’єкт увійшов до переліку «25 спортивних магнітів» нашої країни.

У сучасному спортивному комплексі незабаром працюватимуть відділення фігурного катання та хокею. Розмір хокейного поля тут становить 58 на 28 м, кількість місць для глядачів – 500, можливість одночасного масового катання 120 осіб. Крім того, передбачені 4 роздягальні на 26 місць кожна з санвузлами та душовими а також кафе на 20 місць. При будівництві враховані умови безперешкодного та зручного переміщення маломобільних груп населення, відповідно до норм чинного законодавства.

Без сумніву цей новий сучасний комплекс стане «спортивним магнітом» для наших громадян. Це черговий доказ того, що Мелітопольщина розвивається, розбудовується та стає більш красивою та сучасною.

Також за темою

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 27 березня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої ...
НАТО і Україна розпочинають великий перегляд оборонних закупівель Читати далі

НАТО і Україна розпочинають великий перегляд оборонних закуп...

Конференція, присвячена новому етапу партнерства НАТО з Україною, відбудеться цього тижня в Люксембурзі. Делегати з НАТО і України зберуться для обгов...
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.Читати далі

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

Шановні громадяни! 20 березня  2024 року  пройде "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешка...